Kórházat Csepelnek!

A Jobbik csepeli önkormányzati képviselőjeként, a lakosság érdekeit szem előtt tartva, a napokban a csepeli kórház bezárt osztályainak újranyitásával és a csepeli tehermentesítő út megépítésével kapcsolatban fordultam Sneider Tamáshoz, az országgyűlés alelnökéhez. Sneider Tamás válaszában biztosított arról, hogy május 12-én benyújtotta a módosító javaslatokat a 2017. évi központi költségvetésről szóló törvényhez. Kíváncsian várjuk, hogyan szavaz erről Németh Szilárd, a volt csepeli polgármester, a Fidesz alelnöke, aki 2010-ben még a kórház újra nyitásával kampányolt az önkormányzati választások idején. Azóta sajnos mind ő, mind utóda, Borbély Lénárd elfeledkezett erről az égetően fontos témáról. A tehermentesítő út évek óta szükségszerű lenne, de ha jövő évben megnyit a tervezett konténer terminál, akkor a kerület útjait elárasztó kamionok és a növekvő tehervonatok száma megbéníthatja Csepel forgalmát.

A 2018-ban megalakuló Jobbik-kormány tesz majd róla, hogy a Csepel-sziget lakói visszakapják egykori kórházukat. Felszámoljuk a korrupciót és mindent megteszünk annak érdekében, hogy Csepelen és az agglomerációban élő emberek európai szintű egészségügyi ellátást kapjanak nem csak a szakrendelőkben, de a csepeli kórházban is!

Pákozdi József,
a Jobbik Magyarországért Mozgalom csepeli önkormányzati képviselője