Orbán nem kínál megoldást az emberek napi gondjaira

Orbán Viktor mai évértékelő beszéde nem áll a valóság talaján, a Fidesz nem képes megoldást kínálni a magyar emberek mindennapi problémáira.

Magyarország nem teljesít jobban, mint eddig, Orbán Viktor kormányának nem sikerült a Gyurcsány- és Bajnai-kormányok teljesítményét felülmúlnia. Az ígéretek beláthatatlanul hosszú távra szólnak, ám az emberek nem tudják, mi lesz velük a holnapi napon.

Orbán Viktor nem beszélt a munkahelyteremtésről, nem tudjuk, hol van a beígért 1 millió új munkahely legalább töredéke. Nem esett szó a közbiztonság tragikus állapotáról sem, a rendőrség állományának újoncokkal történő feltöltése nemhogy két hét, de két és fél év alatt sem teremtett rendet az országban. A miniszterelnök nem adott számot az elszámoltatás ígéretéről sem, a nemzeti vagyont kiárusítók közül senki nem nyerte el méltó büntetését.

A gazdaság és a munkahelyteremtés beindítására, a közrend megvalósítására, a nemzeti kultúra felvirágoztatására, az országot tömegével elhagyó magyar emberek itthoni boldogulására és az elszámoltatásra csak a Jobbiknak van programja.

Vona Gábor, a Jobbik elnöke